Facebook

Friss híreinket olvashatják facebook oldalunkon
Bővebben >>


 

 

DARU UNIÓ PLUSZ Kft. kapacitásbővítő beruházása

GINOP-1.2.2-16-2017-01628

 

TÁJÉKOZTATÓ

DARU UNIÓ PLUSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2017. július elején 35,39%-os támogatási intenzitás mellett 39 990 700,- forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén „Daru  Unió  Plusz  Kft.  kapacitásbővítő  beruházása” címmel.

 

A nettó 113.000.000,- forint összköltségű projekt keretében a cég kapacitásbővítést eredményező eszközbeszerzést valósított meg.

 

Cégünk egy fiatal, dinamikusan fejlődő gazdasági társaság. Tulajdonosai és alkalmazottai több évtizedes, építőiparban szerzett tapasztalattal rendelkeznek az autódaruval történő anyag- és eszközmozgatás területén. A Daru Unió Kft. 2007-es alapítása óta törekszik a folyamatos fejlődésre, a piaci igényeknek, gazdasági trendeknek való megfelelésre.

Kapacitásbővítő beruházásunk keretében beszerzésre került 1 db TEREX AC 40/2 L típusú önjáró daru.

Az új gép beszerzése által a nem lakáscélú építőipari piaci igények által felénk támasztott igények kielégítése mellett a gazdasági előrejelzések alapján fellendülő lakáscélú piaci igényeket, növekvő megrendeléseket is teljes körűen és stabilan, az eddig nyújtott magas minőség mellett tudjuk kielégíteni.

A Projekt 2017. november 23-án befejeződött.

Támogatásért ezúton mondunk köszönetet!